Even voorstellen

“Al vanaf jongs af aan heb ik gezegd dat ik slager zou worden. Ik hielp al vanaf mijn 10e na schooltijd mee in de slagerij bij mijn vader en toen ik 12 jaar was leerde ik uitbenen. Dat zorgde ervoor dat ik direct aan de slag kon toen ik op mijn 16e van school kwam en verder kon met mijn passie. Naast het werken volgde ik slagersvakschool en ben ik stage gaan lopen in andere streken in het land. Dit heeft mijn blik verbreed, omdat de bedrijfsvoering en producten per streek anders zijn.”

“Tot op de dag van vandaag geniet ik van het slagersvak. Zo vind ik het uitbenen prachtig om te zien en te doen. Ik geniet ervan als de producten die ik maak goed in de smaak vallen bij de klanten. Daarnaast wil ik elke dag beter worden en ga ik altijd voor goud. Mijn vader heeft me geleerd om het maximale uit mezelf te halen: niet tevreden zijn met een 6, maar met een 9 of 10. Hij heeft me opgeleid tot wat ik nu ben: Meesterslager.”